Lifewave-plastre

Hvordan virker plastrene?

Lifewave-plastrene er en avanceret form for lysterapi. Plastrene indeholder organiske krystaller som pga. varmen fra kroppen afgiver lidt lys, der kan ses i det infrarøde lys og synlige bånd, når plastrene sættes på kroppen som et almindelige plaster. De stimulerer de nerver og punkter på huden, så de producerer sundhedsfremmende effekter.

Jeg har testet plastrene i efterhånden mange år på mig selv, venner, familie og klienter med stor effekt. Jeg var umiddelbart lidt skeptisk da jeg hørte om dem, og det lød næsten for godt til at være sandt. Jeg må dog indrømme at jeg i dag ikke er i tvivl om deres effekt.

Silent Night: Giver de fleste der lider af søvnløshed mere sovetid pr nat. Klinisk bevis for at det øger søvnens længde med op til 66%. Begunstiger kroppens produktion af søvnhormonet Melatonin.

Aeon (antistressplaster): Reducerer stress i kroppen. Begrænser inflammation og øger effekten af alle andre plastre.

Icewave (smerteplaster): Sikker og naturlig smertelindring. Kan benyttes til hele kroppen eller lokale smerter. Hurtigt resultat.

Energy enhancer: Opretholder energiniveauet og øger udholdenhed. Personligt bruger jeg dem også til at støtte immunforsvaret hvis jeg er ved at blive syg.

Y-age Glutathione: Øger den generelle sundhed og støtter immunsystemet. Fremmer udskillelsen af ophobede toksiner.

Y-age Carnosine: Øger den generelle sundhed og forbedrer organers bioelektriske egenskaber.

X-39 (stamcelleplaster): Udviklet til at øge et peptid, GLU-cu, der er kendt for at aktivere stamceller. Der sker en omgående stigning i antioxidanter som reducerer inflammation. Giver hurtig smertelindring. Øger energi, vitalitet og hurtigere restitution. Fremmer sårheling via stamceller og øger metal skarphed.

Jeg er uafhængig forhandler med ID nr: 878284. Plastrene kan købes hos mig til en pris på 25 kr. pr. stk. Du kan også læse meget mere på www.lifewave.com