Acunova

 

Hvordan virker Acunova

John Boel har opdaget et helt nyt og anderledes mikro akupunktur system, som han har kaldt Acunova.

Rundt om alle led, er der meget følsomme reflekspunkter der har forbindelse med de forskellige afsnit i hjernen. Acunova virker via nervesystemet – i modsætning til kinesisk akupunktur der virker via meridianbanerne. Acunova virker ved at der sættes en nål i et reflekspunkt som sender signal via nervesystemet til hjernen, hvorefter kroppen starter sin egen smertelindring og selvhelbredende proces. Det vil sige, med Acunova behandler man årsagen til problemet i stedet for symptomet.

En sund og rask krop “reparerer” hele tiden sig selv via den automatiske helingsproces som f.eks når du skærer dig på en køkkenkniv eller kommer til skade på værkstedet. Men denne proces kan forstyrres og bremses af forskellige årsager, som så gør at skaden/smerten ikke forsvinder igen, da kroppen er blevet svækket. Acunova sætter gang i den automatiske helingsproces i kroppen igen.

Acunova er specielt god til:

Ischias, tennisalbuer, musearm, hold i nakken/lænden, migræne/hovedpine og smerter generelt.

Fordelen ved denne form for akupunktur er, at der SKAL ske en ændring allerede ved første behandling, og jeg kan så hurtigt vurdere om jeg kan hjælpe dig.

Følgende kan ikke behandles:

Neurologiske problemer, sygdomme pga. af mangel på næringsstoffer, cancer, nærsynethed, farveblindhed, skelen på øjnene.

Hvor mange behandlinger skal der til:

Ved akutte skader/smerter vil det typisk være 1-3 behandlinger. Ved kroniske skader/smerter vil det typisk være 5-7 behandlinger på 14 dage.

Over 90% af alle klienter oplever smertelindring eller bliver deres smerter kvit. For gigtpatienter gælder dette for ca. 80%. Hvis der ikke er ændringer efter 3. gang, stopper behandlingen. Dette er din garanti for, du ikke bliver behandlet unødigt.

NADA

Nada er akupunktur hvor nålene sidder i ørerne. Det bruges på både hospitaler og behandlingssteder.

Hos personer der lider af søvnløshed, stress, angst, psykisk uro og akut krise er NADA behandling specielt god, og giver en ro i kroppen.